Pakhuset i Lundeborg

Få en helt særlig oplevelse: Mad og Musik i Geoparken

20.5.2022
Foto: Geopark Det Sydfynske Øhav

Med mad, musik og levende fortællinger får du nye perspektiver på en række af geoparkens skønneste perler.

Geoparken fortolket gennem mad og musik

Foreningen MaMu og Geopark Det Sydfynske Øhav har slået sig sammen om en række arrangementer med fokus på gode oplevelser i geoparken. MaMu fortolker stederne gennem mad og serverer retter med fokus på de lokale råvarer, mens musikken spiller med fokus på stedernes særlige stemning.

Geopark sekretariatet byder velkommen og fortæller om arbejdet med at opnå udpegning som UNESCO Global Geopark.

Maden står Anne Hjortenberg fra Byens Gårdbutik bag, og udover de faste musikere Mads la Cour (flygelhorn), Morten Øberg (saxofoner) og Povl Balslev (klaver) vil der ved enkelte arrangementer også blive inviteret gæstemusikere og kor.

Tag med til Lundeborg

Er du trist og har du sorg i sinde, så tag med mig ned til Lundeborg. For det er det bedste sted på jorden, her jeg tror at verdens ende går…Sådan lyder den klassiske Lundeborghymne fra 1976. Og det er netop det bedste sted på jorden, som danner rammen om det første af arrangementerne d. 14. juni kl. 18 - 20. 

Vi inviterer udenfor til mad og musik i Pakhusets gårdhave med tematisk madanretning og musik, der knytter sig til netop Lundeborg og geografien omkring havnen.

Her vil museumschef for Svendborg Museum, Esben Hedegaard, gøre os klogere på områdets fascinerende historie og Lundeborgs rolle som handelsplads ved indsejlingen til Det Sydfynske Øhav.

Arrangementet er for alle, men er et lille, eksklusivt arrangement for maksimum 50 personer. Billetter koster 100 kr., og salget er begyndt. Du sikrer dig billetter her.

Du kan også finde arrangementet som begivenhed på Facebook.

Program:

Velkomst og fællessang
Kulturhistorisk oplæg
Koncert
Mad af lokale råvarer
Fællesskab og afslutning

Billetter:

Byens Gårdbutiks webshop

Sponsor:

Fynske Bank