©  Foto:

Staldkatessen - oplev smagen af Sydfyn

Gå ikke glip af et lille idyllisk åndehul med fremragende kaffe og sydfynske specialiteter samlet ét sted.

En stald fyldt med delikatesser. En frisklavet kop kaffe af høj kvalitet. Indtaget blandt frugttræer, vilde græsgange og sommerblomster. Lyder det næsten for idyllisk? Ingenlunde. Velkommen til feriens bedste kaffepause i en ægte sydfynsk oase.

På turen fra Faaborg til Dyreborg ligger Staldkatessen og byder på førsteklasses landlig idyl. Haven oser af grønne nuancer, mens der bag butikkens hvidkalkede vægge gemmer sig det bedste af Øhavets specialiteter. Den smagfulde indretning er i tråd med gårdens tidsånd - med et flot moderne tvist.

På hylderne finder du økologisk is, læskedrikke af gode råvarer, lokalt brygget øl, håndlavet spiritus, chokolade, flødeboller, honning, søde sager, snacks, sennep og meget mere. Skabt af lokale ildsjæle der drives af passionen for gode produkter. Tilsammen udgør de et stærkt felt af sydfynsk omhu.

Udover at Staldkatessen er et fremragende kaffestop - særligt hvis du er på tur - så er det her du finder det største udvalg af spiselige sydfynske delikatesse-souvenirs.

I butikken er repræsenteret følgende sydfynske producenter - og flere kommer løbende til: Økomølleriet, Soze kaffe, Skarø Is, Fyns Chokolade, Mosgaard Whisky, KildegaardMosteri, Aqua Vitae, Sinding Snaps, Agger Vin, Det Søde Liv, Bryggeriet Æ, Svendborgsund Bryghus, Ærli Flødeboller, Grands Vin, MayMays Munchies. Ørbæk Bryggeri, Naturfrisk sodavand og juice samt Raunsborg naturlige skønhedsprodukter.

Staldkatessen er også Bike Friends. Derfor er det muligt at låne toilettet, en cykelpumpe og fylde drikkedunken med frisk vand.

Desuden finder du en vejbod lige ved vejen, som sælger lokale grøntsager og frugt.

Se de aktuelle åbningstider her

Partner med Geopark Det Sydfynske Øhav