©  Foto:

Kunstnernes Åbne Døre

Mød de langelandske kunstnere, når de åbner dørene for deres atelier og værksteder. Kom med ind bag facaden og se hvordan den langelandske kunst bliver til.

Kunstnernes Åbne Døre 30. - 31. marts 2024

Kom til Kunstnernes Åbne Døre i påsken, når de over 40 deltagende kunstnere og billedmagere åbner deres værksteder og inviterer publikum indenfor til at høre om tankerne og processen bag kunsten. Det har de med succes gjort hvert år lige siden 2002. 

Se hvem der er med og hent kortet her

En fælles udstilling

Kunstnerne afholder en fælles udstilling i Nowhuset i Tullebølle, der fungerer som en appetitvækker for, hvad man kan opleve hos de enkelte kunstnere og kunsthåndværkere.
På fællesudstillingen kan de besøgende få udleveret en oversigt over de forskellige atelierer, værksteder og udstillinger, som er en del af årets arrangement. Som en spejder med sit kort kan man herfra tage på ekspedition i det langelandske kunst- og kulturliv.

Se mere om fællesudstillingen her

Åbne Døre på hele øen

Indenfor de senere år er arrangementet blevet udvidet og omfatter nu også Langelands detail- og restaurationsbranche. Det betyder, at man både kan få en kulturel og en gastronomisk oplevelse samt besøge Rudkøbings hyggelige handelsgader, hvis man kommer til
Langeland i påsken.

 Læs mere om alle de andre begivenheder der finder sted i påsken her