Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Faaborg Fjord, Restaurant

Restaurant & Selskaber

Det er med stolthed, at vi byder velkommen til Restaurant Vinoteket på Hotel Faaborg Fjord. Restauranten ligger med panorama udsigt til de sydfynske øhav og midt i naturen. Vores personale tager sig kærligt af vores gæster. Så du kan forvente en kompetent service på højt niveau med et glimt i øjet - det er essensen af den sydfynske sjæl.

Både vores menuer og á la carte kort er udviklet med udgangspunkt i det nordiske køkken. Vi har fokus på lækre, friske råvarer, og hos os er der ikke langt fra jord til bord. Vi går gerne en ekstra mil for, at vores kokke får de bedste råvarer med et udvalg af lokale og økologiske produkter, både når det gælder frugt og grønt samt fisk og kød.

Bæredygtighed, dyrevelfærd, økologi samt årstidernes frugt og grønt er fundamentet for vores gastronomiske eventyr, og derfor gør vi et ærligt stykke arbejde for at tilgodese naturen omkring os. Vi skaber gastronomi med hjertet – og det skal ikke være på bekostning af miljøet, naturen eller vores dyr.

Vores indbydende vinrum er sammensat med en vision om, at tilbyde et særligt udvalg af vine, lige fra de klassiske vine fra større kendte vinhuse til de unikke, specielle og håndlavede vine fra passionerede små producenter.

Vi har sammensat et vinkort, der passer godt til Hotel Faaborg Fjords nordiske køkken. Så sæt dig trygt i stolen og lad vores tjenere guide dig til en fuldendt oplevelse i Vinoteket.

Et besøg på Hotel Faaborg Fjord er en oplevelse på første parket til det smukke sydfynske øhav, og vi garanterer gode sydfynske madoplevelser på stribe.

Restaurant & Selskaber

Hovedret: DKK 250 - 300

Restaurant med panoramaudsigt over Fjorden

Stor udendørs terrasseservering med panoramaudsigt

Bar & Lounge områder

A la carte servering

Selskaber

Gratis Parkering

4 Clever ladestandere