©  Foto:

Helikopter flyvning over Langeland

Oplev Langelands smukke landskab fra luften med SkyCopter fra Bagenkop

En helikoptertur over Langeland giver en unik mulighed for at svæve over øens mange seværdigheder og opleve den imponerende udsigt, som kun en helikoptertur kan tilbyde.

Unikke Oplevelser

Hver anden uge har du chancen for at opleve Langelands vartegn og skjulte perler fra luften. Fra de karakteristiske hatbakker til de vilde heste ved Gulstav og den spektakulære kystlinje, helikopterturen giver dig en uforglemmelig oplevelse af øens natur og kultur.

Onlinebooking

SkyCopter er et helikopterselskab der udbyder rundflyvninger i størstedelen af Danmark og til daglig hører til i Vamdrup på Kolding Lufthavn. Via hjemmesiden www.helikoptergavekort.dk kan der laves online bookinger eller købe gavekort til helikopterflyvning.

På siden vælges "KØB FLYVNING ELLER GAVEKORT". Derefter trykker man på "BOOK FLYVNING". Når man er kommet så langt, så har man valgmuligheden for at vælge sprog til hhv Dansk, Engelsk eller Tysk.

Herefter vælges by eller område, derefter kommer det frem så man kan vælge antal personer og længden på turen. Herfra skal man så vælge dato og tidspunkt for flyvningen.