©  Foto:

Autocamperplads, Emmerbølle Strand Camping

Langelands største campingplads med en masse moderne faciliteter. 

Campingplads i vandkanten

Velkommen til Emmerbølle Strand Camping – perlen på Langeland, hvor ferie bliver til uforglemmelige øjeblikke!

Beliggende tæt på det charmerende Tranekær, er Emmerbølle Strand Camping Langelands største campingplads, omgivet af betagende natur og en indbydende børnevenlig badestrand, der kalder på sjov og afslapning.

For dem der søger det moderne campingliv, er faciliteterne en sand fornøjelse. Dyk ned i poolen med en dedikeret børneafdeling, eller find indre ro i wellnessområde, der tilbyder en enestående udsigt over havet. Der er også mulighed for at holde styrketæningen vedlige i fitnesscenteret eller nyde en række aktiviteter i den store multiarena eller de forskellige legepladser, der giver timevis af underholdning.

Campingpladen er i stand til at imødekomme behov fra forskellige campister.

Vælg mellem: Autocamperpladser med fliseunderlag, store luksuspladser med alle bekvemmeligheder som afløb og vand, eller fordyb dig ved havet, hvor du kan nyde en privat sti til stranden og din egen personlige havudsigt.

Emmerbølle Strand Camping er derudover også registreret som BIKE & HIKE FRIENDS, hvilket betyder, at cyklister tilbyder faciliteter, der gør din cykeloplevelse endnu mere behagelig.

Oplev en campingoplevelse ud over det sædvanlige ved Emmerbølle Strand Camping – ferie med mulighed for høj & lav puls, og familieøjeblikke varer evigt.