©  Foto:

Romie Romero - Billedkunstner og skulptør

Egne kunstobjekter, smykker og mosaik.

Malerier, smykker, keramik og tekstilt kunsthåndværk 

Romie maler, laver mosaik og keramik, fremstiller bl.a. smykker, tasker og meget mere. Hun vælger ofte bæredygtighed ved at genbruge materialer, så hendes ørering eller vedhæng ikke altid kun består af sølv, kobber, rav og sten, men hun indarbejder ofte f.x. potteskar, cykelreflekser, gamle farveblyanter eller noget helt tredje.  

Hendes stemningsmalerier kan være helt små (de mindste er 3x3cm) eller komme på et stort lærred eller være malet på en stol, på et ur eller på en gammel sengegavl. Billederne formidler altid en stærk stemning, om det så er landskaber eller former/figurer fra egen fantasi. 

Biografi 

Født i 1958 i Chile og kommet til Europa i 1973, flyttet til Langeland i 1991 og oprettet Det Lille Kunstværksted sammen med sin mand Manfred Werner. Romie er uddannet grafisk designer på Hochschule für Kunst und Musik i Bremen/Tyskland.  

Musik 

Hun har siden barnsben sunget og spillet guitar, mest latinamerikanske og internationale musikstykker, har givet koncerter i Danmark, Tyskland og Grønland og optræder stadig. 

Se mere på www.det-lille-kunstvaerksted.dk