©  Foto:

Femmasteren Hotel

I hjertet af det maritime miljø på Marstals havn ligger Femmasteren Hotel.

Femmasteren er et familiedrevet hotel som gør særligt meget ud af, at gæsterne føler sig hjemme, og at de får sig en unik oplevelse.

På Femmasteren findes der ni renoverede hotelværelser. Nogle af værelserne har egen altan med udsigt ud over de mange fine gamle skipperhuse i byen, og enkle værelser har havkig.

Fra hotellet er der gåafstand til stranden ved Eriks Hale, hvor man kan se de legendariske badehuse, skoven, lystbådehavnen og Marstal Søfartsmuseum, som er hotellets nabo. Du kan også hoppe på én af hotellets cykler, som er gratis at låne, når du bor på hotellet.

Du kan altid købe og nyde en forfriskning på Femmasteren. Vi har en dejlig gårdhave og en hyggelig have lige ud til havnen. Morgenbuffeten med nybagt brød, friskkogte æg, ost, marmelade, juice, kaffe og te er inkluderet i prisen.

Som hotelgæst har man også fri adgang til wellnessområdet, som kaldes Sømandsbadet. Det består af to udendørs vildmarksbade, opvarmet til 38 grader, og indenfor er der mulighed for at hoppe i en af de to saunaer. Det er muligt at købe diverse drikkevarer, som du kan nyde ude i badeområdet.