©  Foto:

Butik Genanvendt

Den lille, hyggelige sommerbutik Genanvendt i Lundeborg er et besøg værd lige meget, om du er til genbrug og upcycling eller ej.

Butikken er fyldt med sjove, skøre, rå, finurlige ting lige fra lamper, kunsthåndværk, kunst og indretning, og alt er håndlavet og upcyclet af brugte/ kasserede materialer. Her finder du alt det, du ikke kan finde andre steder. Lamper lavet af LP plader eller Nilfiskstøvsugere, metalfigurer lavet af motordele fra gamle, elektriske apparater, dåser og pedalspande med tegneserier decouperet på, øreringe lavet af farverige serveringsbakker, lysestager lavet af fine, ældre bøger osv. osv. Kun fantasien sætter grænser. Butikken skal opleves!

Hvis vejret er godt, er området foran butikken et dejligt sted at slå sig ned på bænke i skyggen. Hunde kan tøjres udenfor og der er fin adgang for kørestole. Man kan parkere bag ved huset eller på den store parkeringsplads 100 meter derfra på vej ned mod havnen.

Butik Genanvendt er en lille del af et sort hus og ligger i det første (og eneste) kryds i Lundeborg skråt overfor Købmanden i Lundeborg.