Geopark sekretariatet lancerer nyhedsbrev og ny hjemmeside

17.5.2022
Foto: Mikkel Jezequel

Nu kan vi endelig byde de første besøgende velkommen på den nye hjemmeside. Giv den et kig og vend tilbage til os med ris eller ros - vi vil så gerne forbedre oplevelsen for dig.

Nyhedsbrevet vil fremadrettet udkomme seks til ti gange om året og fortælle om, alt det der sker i geoparken.

Nyhedsbrevet er tilbage

Der er gået længe siden sidste nyhedsbrev, men det betyder alt andet, end at der ikke sker noget i geoparken.

Vi har glædet os længe til at fortælle om, hvad der sker med Geopark arbejdet, både i sekretariatet, men i høj grad også blandt alle geoparkens aktører. Vi siger, at geoparken er summen af alle de gode initiativer og projekter, som findes og realiseres på tværs af hele området.

Fremadrettet vil nyhedsbrevet udkomme seks til ti gange om året.

Tilmeld dig her

Endelig kan vi præsentere vores nye hjemmeside

Vi har glædet os utroligt meget til at introducere vores nye hjemmeside, og nu er den endelig klar til de første besøgende. Kig dig omkring og vend tilbage til os med ris, ros, fejl eller mangler - vi vil så gerne forbedre oplevelsen for dig.

Du kan bruge siden til at læse om de udvalgte lokaliteter, som er særligt interessante i kraft af geologien, naturen og kulturhistorien. Forhåbentlig gør det dig nysgerrig og lokker dig på udforskning i geoparken på egen hånd. Du kan også lade dig inspirere af de mange aktiviteter til vands og lands, som geoparken byder på.  

På sigt vil hjemmesiden byde på kort med nyttig viden om cykel-, vandre-, og rideruter, kaffepletter, vandposter, toiletter samt guides med anbefalinger til, hvad du skal se og opleve derude. Download også app'en Geopark Det Sydfynske Øhav, som er god at have med i lommen på din tur. App’en findes i Apple App Store og Google Play.