Lydvandringen Øens Ekko

Ny lydvandring i Ærøskøbing

30.6.2022
Foto: HunHund Productions

Øens Ekko er en lydvandring, der foregår i og omkring Ærøskøbing. Den vil sende dig i armene på fire historiske personer, hvis liv og skæbne var uløseligt knyttet til Ærøskøbing, og vise dig steder med deres øjne - fra det tidspunkt i historien, hvor de levede. 

Lydvandringen tager dig med ud i det fri, ind i historiens originale kulisser og lader dig interagere med historien - både den, der har været, og den du selv er med til at skabe. På den måde leverer Øens Ekko en alternativ museumsoplevelse.

Du tilgår lydvandringen i en app med geolokation. Det betyder, at du kan lægge telefonen i lommen, så snart du starter turen. De forskellige kapitler starter automatisk, når du bevæger dig rundt. Du er således taget i hånden hele vejen - både af appens teknologi og af fortælleren, som også guider dig undervejs.

Selve vandringen er 6 km lang og varer ca. 2 timer. Den foregår i normalt terræn, og har indlagte “gåpauser” undervejs. Skulle man alligevel blive træt og få lyst til at dele turen op, kan man altid stoppe turen og vende tilbage, hvor man sluttede, en anden dag. Alle kan være med, men vi anbefaler, at man som minimum er fyldt 10 år, for at få det fulde udbytte af turen.  

Lydvandringen er produceret af Hunhund Productions i samarbejde med Geopark Det Sydfynske Øhav. Den er gratis tilgængelig for alle og lanceres 8. juli 2022.