Geopark Dage Webbanner 3

Geopark Dage: Geologi, Natur, Landskab, Menneske

Foto: Mikkel Jezequel

I 2024 afholdes der for første gang Geopark Dage; en tilbagevendende begivenhed, hvor geoparkens lokale vil kunne opleve friluftsaktiviteter, lokal mad og ny viden om deres lokale natur-, kultur- og geologi-historie.

Når du oplever geoparken, så oplever du en forbindelse imellem natur, landskab, geologi og mennesket. I kristi himmelfarts weekenden d. 9. til 12. maj 2024 vil geoparken folde sig ud med aktiviteter fra alle de aktører, undervisere, fødevareproducenter, friluftsfolk, forskere og frivillige, som hele året rundt arbejder for at beskytte, benytte og fortælle historien om det fantastiske område, vi har.

Bag Geopark Dage står geoparkens sekretariat, samt lokale tovholdere i alle de fire sydfynske kommuner. Det er tanken, at de lokale i alle de fire kommuner i de fire dage, kan få en masse oplevelser af, hvad der arbejdes med i det store samarbejde omkring Geopark Det Sydfynske Øhav. For geoparken er ikke kun et sted. Det er også en samlet mængde af både kommunale, private og frivillige initiativer på tværs af alle de fire kommuner. Geopark Dage er en fejring af alle de stærke kræfter, som er med til at skabe det helt særlige sted, som Geopark Det Sydfynske Øhav er.

Lige nu samles der til bunke af arrangementer og planlægges i kulissen med arrangementer, som bevæger indenfor geoparkens indsatsområder: Geologi og Natur, Aktivt Udeliv, Forskning, Kultur, Undervisning og Geoturisme. De enkelte aktiviteter vil blive meldt ud løbende og det fulde program kommer i det tidlige forår 2024. Geopark Dage vil i fremtiden være en årligt tilbagevendende begivenhed. 

Du kan følge arbejdet med Geopark Dage her på geoparkens website, og på geoparkens sociale medier. 

Har du en idé eller vil du gerne være med til at arrangere Geopark Dage?


Som arrangør, aktør eller ildsjæl kan du downloade nedenstående tilmeldingsblanket. Udfyld den med din idé og send den til koordinatorerne Malene Sakskilde eller Kristian Thane Pfeil Rasmussen på nedenstående kontaktoplysninger. 

Jeg har en aktivitet der skal med til Geopark Dage!

Udfyld nedenstående formular med info om din idé til Geopark Dage. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Malene Sakskilde
Tovholder - Geopark Dage

Projektkoordinator

Malene.sakskilde@svendborg.dk

Kristian T P Ras
Tovholder - Geopark Dage

Kommunikationskonsulent

kristian.thane.rasmussen@svendborg.dk