©  Foto:

TTS Aps - alle former for byggeri

TTS kan på såvel Langeland som hele Sydfyn hjælpe med små og store opgaver indenfor projektering, jord-, beton- og kloakarbejde samt murer- og tømrerarbejde. TTS her en dygtig og erfaren arbejdsstyrke på 40 medarbejdere på disse områder og er kendt for at levere kvalitet til tiden.

TTS beskæftiger sig med alle former for byggeri i samtlige kundesegmenter fra private over erhvervs- og industrikunder til offentlige institutioner. En stor del af arbejdet omfatter renovering og energioptimering af såvel helårshuse samt sommerhuse som nybygninger hvor TTS har specialiseret sig i at være totalentreprenør. TTS kan være behjælpelig med rådgivning og planlægning lige fra de første tanker til dens praktiske udførelse og aflevering. TTS imødekommer her et stort ønske fra hele kundekredsen omkring koordinering af renoverings- eller nybygningsprocessen indenfor alle fag i samarbejde med en række gode samarbejdspartnere indenfor VVS, el og malerarbejde.

Samtidig har det i TTS høj prioritet at have mange lærlinge indenfor de i firmaet repræsenterede fag hvor der på den måde løbende bliver udlært nye svende og dermed kan der opretholdes det antal medarbejdere der er behov for.