©  Foto:

MC-CAMPFYN

MC-Campfyn - Vi byder jer alle velkommen på vores nye campingplads. Vi har haft Bed and Breakfast i flere år, men synes at det kunne være sjovt at dele vores dejlige naturgrund med mange flere gæster. Vi har det ydmyge ønske, at gøre det til en dejlig og god oplevelse at benytte sig af vores sted, så det kan blive en god ferie, som vores gæster kan se tilbage på. Vi arbejder løbende på at forbedre pladsen, og vi regner med at få anlagt en minigolfbane inden næste sommer.

Vi har en ca. 5 tdr. land, stor naturskøn grund med mange hyggelige lækroge. Der er ingen faste pladser, så der er mulighed for at bo både højt, med udsigt ud over en hyggelig sø med store fisk, eller nede ved åen, i læ for morgensolen. Der er steder for enhver smag. I er velkommen til at flytte en bænk med jer, så i kan få jeres eget lille sted, men der er også en stor terrasse hvor man kan samles og snakke med de andre som bor her.

Der er mulighed for at låne en grill, til sin medbragte mad. Vi har også et 100 m2 stort drivhus hvor man er velkommen til at være. Den er meget brugt om aftenen når duggen falder, og i tilfælde af dårligt vejr, er den meget besøgt. Der er mulighed for at bruge pladsen til større arrangementer, så som fætter-kusine fest, udflugter el. et træf af mc folk. Alle er velkommen. Campingpladsen og Bed and Breakfast kan godt benyttes uafhængigt af hinanden, men hvis der er arrangeret en fest eller lignende, vil det fremgå på siden AKTUELT.