©  Foto:

Langelandsplakater

Langelandsplakater - Kærlighed til Langeland på din væg. Designet lokalt på Langeland. I sortiment finder du bl.a. de flotte grafiske BY plakater med lokale motiver fra byer på Langeland. Fotokunst plakater af den smukke langelandske natur samt 'Langeland & Sydfyn' plakaten med oversigt over det Sydfynske Øhav.

Unikke plakater fra Langeland

Hos LANGELANDSPLAKATER er målet at lave smukke plakater, som passer til dit hjem eller sommerhus. Kærligheden til LANGELAND er i centrum på alle plakaterne. Folkene bag LANGELANDSPLAKATER bor, arbejder og lever på øen - dette lokalkendskab fornemmer du på plakaterne.

Vi byder på mere

Langelandsplakater startede ud med at producere plakater med lokale BY motiver fra Langeland. Idag har vi flere forskellige plakatserier i forskellige genrer. Derudover forhandler vi bl.a. også KORT samt Køleskabsmagneter. Vi brænder for at vise Langelands skønhed frem, og det afspejles i de nye produkter, der hvert år kommer fra os. 

Webshop og forhandlere

Hele sortimentet finder du på webshoppen: www.langelandsplakater.dk - Et udvalg af plakaterne findes hos lokale forhandlere rundt på øen (se forhandlerlisten på hjemmesiden).