©  Foto:

Yogamood Retreat (weekendophold)

Kærlighed og passion for yoga, meditation, mindfulness og aromaterapi forenes på Sukkerfabrikken i Tranekær 10-12 maj 2024

Sukkerfabrikken inviterer til Yogamood Retreat i Tranekær fra den 10. til den 12. maj 2024 !

Træd ind i en helhedsoplevelse med Mette Ernst, skaberen af Yogamood - et univers, hvor kærlighed og passion for yoga, meditation, mindfulness og aromaterapi forenes.

Mette Ernst er mere end blot en lærer; hun er en dedikeret vejleder, der har viet sit liv til yogaens transformative kraft. Hendes undervisning er præget af professionalisme og en helhedsorienteret tilgang, der strækker sig ud over yogamåtten og ind i livets forskellige aspekter.

Forplejning

Sukkerfabrikkens personale sørger for at forkæle os med fuld forplejning. Økologisk, sundt, nærende, mættende, lækkert, vegetarisk og hjemmelavet både morgen, middag og aften – samt med kage og andre lækkerier ind imellem. Ligesom der vil være te, kaffe og frugt til rådighed.

Overnatning
Hver deltager får et hyggeligt værelse på Sukkerfabrikken. Sukkerfabrikken er en historisk bygning i Tranekær, som emmer af god stemning med en hjemlig atmosfære. Der er hyggelige stuer, værelser og gode rum til at arbejde i. Sukkerfabrikken af omgivet af en skøn park med sø og skovbryn, så der er gode muligheder for at finde sig en hyggekrog – både inde og ude.