©  Foto:

Cirkus Arenas nye supercirkus i Rudkøbing

Hele Danmarks Cirkus Arena kommer til Rudkøbing 19. juni med Bubber og Malene Qvist i spidsen for festforestillingen. Med sig har de søde dyr, duften af savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Nyt ansigt og rutineret vært
Bubber er tilbage som sprechstallmeister. I 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra poptrioen Sukkerchok, der har storhittet med sangene "Det' Det" og "Hvor Som Helst – Når Som Helst". Malene er også kendt som børnevært fra bl.a. Ramasjang og Rasmus Klump-universet, og hun står bag sangkonceptet Malene fra Villa Violvej.Årets mest spektakulære show

Cirkus Arena præsenterer i 2024 det bedste cirkusverdenen kan byde på lige nu. Fra imponerende luftakrobatik til klovnerier og utrolig styrke.

Oplev også luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer når de bærer hinanden på de mest umulige måder.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til bl.a. at opleve BMX-ryttere udføre utrolige rampe-stunts, farefuld action, magi, charmerende hunde og Malene Qvist i skøn forening med Cirkus Arenas husorkester.

Cirkus Arena opfører årets cirkusforestilling i Rudkøbing 19. juni kl. 17. Billetsalget er begyndt på www.arena.dk